Дорофєєва показала яскравий образ / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва знялася у фотосесії для глянцевого журналу VOGUE. Зірка постала в чорній сукні з глибоким декольте і з високим розрізом на стегні.

У кадрі Надя лежить на підлозі і мило сміється на камеру. Також співачка одягла браслет у вигляді ланцюга на ніжку і прикрасу на шию. Ці лаконічні аксесуари ідеально завершили її спокусливий образ.

"Красиво лежу на сторінках листопадового VOGUE", - підписала фото Надя.

Відео дня

"Найкраща за всіх", "Найкрасивіша", "Вау, це дуже прекрасно", "Заново закохалася в тебе і твою творчість", "Жіночність - твоє все", - шанувальники засипали Надю компліментами.

Дорофєєва показала яскравий образ / instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, раніше Дорофєєву запідозрили у вагітності.

Читайте такожАлла Пугачова вийшла у світ у стильному костюмі (фото)Хто така Надя Дорофєєва

Співачка здобула популярність завдяки участі в групі "Время и Стекло" з Олексієм Завгороднім. Дует проіснував 10 років, і в 2020 році вони вирішили піти кожен своєю дорогою. Олексій більш активно почав виступати з групою MOZGI, а Надя пішла в сольне плавання.

Сольний проект співачки називається DOROFEEVA. Вона вже встигла випустити альбом, який називається Dofamin. У 2021 Надія Дорофєєва увійшла в топ-100 успішних жінок України за версією журналу "Новое время". Також вона є дружиною українського співака Володимира Дантеса.

Вас також можуть зацікавити новини: