Великий не став уподібнюватися російському генералу, а тому танцював в одязі / скріншот

Гуморист Юрій Великий, якого називають "двійником" президента України Володимира Зеленського через його пародії, висміяв стриптиз від генерала РФ. Комік в образі Олександра Матовнікова "розкрив" причини його відвертих танців.

Так, Великий не став уподібнюватися російському генералу, а тому танцював в одязі. Комік показав реакцію Матовнікова на те, що його відео "злили" в мережу.

"На тому фейковому відео не я. Я - не я, і п*пка не моя. І банний рушник теж не мій", - каже Великий, пародіюючи Матовнікова.

Потім генерал нібито вирішується визнати, що на інтимному відео саме він. Великий жартує, що Матовніков просто не відразу зрозумів, що він має настільки "шалений" вигляд.

Крім цього, комік знайшов причину дивних танців генерала. Виявляється, так росіянин передавав своєму керівництву "доповідь". Великий пожартував про "мляві успіхи" російської армії.

Також російський генерал пояснив, що його відео зі стриптизом насправді було черговою доповіддю начальству:

"Не все так погано, як здається на перший погляд. Успіхи у нас, хоч і маленькі, але є", - жартує комік від імені Матовнікова.

Стриптиз російського генерала-відео з Матовніковим

27 лютого в мережі "злили" інтимне відео генерала РФ Олександра Матовнікова. На ньому він танцював у банному рушнику і влаштував стриптиз, демонструючи свої геніталії.

На цьому все не закінчилося. Незабаром в мережі показали і листування генерала РФ з чоловіком. Коханець відправив Матовнікову свою оголену фотографію, на що отримав хтивий коментар.

Вас також можуть зацікавити новини: