Катерина Кухар вимушена зупинити свій концертний тур / Скріншот Instagram

Відома українська балерина, прима Національного театру опери та балету Катерина Кухар отримала серйозну травму під час виступу на сцені. Артистці довелося скасувати концертний тур.

На своїй сторінці в Instagram Катерина Кухар поділилася, що просто на сцені з нею сталася непередбачувана ситуація. Балерина травмувала ногу. З'ясувалося, що у неї надрив м'язів.

Зі сльозами на очах балерина повідомила, що не зможе продовжити свій тур, і призупиняє концертну діяльність до повного відновлення м'язів.

Відео дня
Скріншот Instagram

За словами Катерини, вона не була готова до травми, яку отримала просто на сцені. Вона додала, що кожен артист болісно сприймає погані новини про здоров'я: 

Мені болісно це казати, але таке трапляється… Сьогодні наприкінці другого акту я отримала серйозну травму – надрив м'язів. Не зможу закінчити цей тур. Дякую за ті слова, що я почула. Якщо чесно, дуже-дуже сумно, тому що артист ніколи не буде до цього готовий. Ми розуміємо, що балетне тіло і людина не бездоганна. Вона не може працювати, як робот. Це завжди для артиста сумно й важко.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар розповіла про стосунки з чоловіком - артистом балету Олександром Стояновим.

Вас також можуть зацікавити новини: