Катерина Кухар висловилася про позицію чоловіка щодо російської культури / Скріншот Instagram

Українська прима-балерина, керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар розповіла про стосунки зі своїм чоловіком, артистом балету Олександром Стояновим. Балерина також прокоментувала рішення чоловіка, який раніше втрапив у гучний скандал, про те, щоб не відмовлятися від російської культури в балеті.

Навколо пари Катерини Кухар та Олександра Стоянова уже тривалий час ходять чутки про розлучення. Зірка ніяк не висловлюється про зміни в особистому житті.

Однак у розмові з виданням NV балерина пояснила, що зі Стояновим у них різні шляхи:

Відео дня

Я не буду за Олександра коментувати його діяльність. Ніколи не радила йому нічого по роботі, він самодостатня доросла людина й завжди робить так, як вважає за потрібне. Й тим паче зараз, ми йдемо різними шляхами. Водночас треба відзначити, Стоянов єдиний продюсер, хто зараз усьому світу показує балет "Лісова пісня" на трьох континентах.

Скріншот Instagram

До слова, сам артист раніше натякав на розрив стосунків з Кухар. Тоді він називав її лише "матір'ю його дітей". Крім того, Стоянов наголосив, що Катерина ніяк не підтримує його позицію щодо російської культури.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар відповіла на чутки про розлучення з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: