Сумська наголошує, що Фаріон "дискредитує країну" / скриншоти

Українська актриса Ольга Сумська присоромила Ірину Фаріон, яка в одному з інтерв'ю висловилася про "карму" для Маріуполя. Вона поділилася відео, на якому колишня депутатка розповідала, що трагічні події у місті - нібито наслідки того, що люди "загубили розум".

Сумська зазначила, що її обурюють слова Фаріон. Ця заява її сильно зачепила.

"Просто до сліз… Це трагедія всесвітнього масштабу! Назвати цей жах кармою маріупольців, які по дорозі загубили розум! Я маю багато друзів, знайомих з того краю, які шанують мову, знають історію і культуру своєї країни набагато глибше за пані Фаріон…То в чому їхня карма?", - написала Сумська під відео з Фаріон.

За словами актриси, громадська діячка має відповідати за те, що казала. Сумська наголошує, що Фаріон "дискредитує країну".

"Сказати ці ганебні слова - зплюндрувати пам’ять сотень тисяч невинно загиблих громадян України, нещасних людей, знецінити, зганьбити масштаб тих страшних подій… Шокована… За ці слова людина має відповідати… Не можна просто ось так ляпати казна-що… Ми зараз маємо всі об’єднатися навколо постраждалих людей, а не дискредитувати країну такими недолугими висловлюваннями!", - додала Сумська.

Реакція коментаторів на заяву Фаріон

Користувачі підтримали обурення Сумської. Вони не погодилися з думками Фаріон. Коментатори пишуть:

  • "Пані Ольга, я з вами повністю згоден! Те, що говорить ця жінка, якщо її так можна назвати - це не просто маячня, це жах!"
  • "Це жах, доктор наук має знати про етику. Так принижувати смерті людей, сидіти й філософствувати про карму, живучи у безпечному місті"
  • "Я і мої діти щасливо жили в українському Маріуполі. В нас була квартира, дача. В мене робота яку я любила і непогано заробляла.Старша донька ходила в українську школу... А зараз ми бомжі... Ми з дітьми ховалися по підвалах... Скажіть, мені, будь ласка, де ж саме я загубила мізки? І коли? В чому я винна? А мої діти?".

Нагадаємо, раніше Сумська заявила, що її донька, яка живе у РФ, мовчить не просто так.

Вас також можуть зацікавити новини: