Хілтон вийшла заміж \ instagram.com/parishilton

Світська левиця 40-річна Періс Хілтон поділилася з шанувальниками радісною звісткою - вона вперше вийшла заміж.

Періс вийшла заміж за свого коханого, бізнесмена Картера Реума. Про це знаменитість розповіла на сторінці в Instagram. Новоспечена дружина розмістила у фотоблозі один знімок з урочистої події.

На знімку Хілтон зображена в розкішній сукні і фаті, якою прикриває обличчя. "Моя вічність починається сьогодні", - підписала фото Періс Хілтон.

Відео дня

Читайте такожБрітні Спірс виходить заміж: співачка показала туфельки з величезним діамантом (фото, відео)

Більше фото зі свята Періс не виклала, оскільки весь ексклюзив покажуть в реаліті-шоу Paris in Love. Про саму церемонію відомо, що вона пройшла в приватному маєтку в Лос-Анджелесі. Святкування триватиме три дні. Серед запрошених гостей була помічена краща подруга Хілтон, світська левиця Кім Кардашян, передає ТСН.

Періс Хілтон і Картер Реум

Періс Хілтон і Картер Реум знайомі вже 15 років, проте відносини між ними почалися рік тому. У лютому цього року хлопець зробив пропозицію зірці.

До цього, в період з 2012 по 2014 рік дівчина зустрічалася з іспанською моделлю, Рівером Війпері, а з 2015 по 2016 рік ― з бізнесменом Томасом Гроссом.

У січні 2018 року актор Кріс Зілка зробив пропозицію Хілтон і подарував їй обручку вартістю $2 млн під час відпустки в Аспені, після року знайомства. Вони розірвали заручини в листопаді 2018 року.

Хто така Періс Хілтон

Періс Хілтонамериканська кіноактриса, співачка, автор пісень, фотомодель і дизайнер. Вона - колишня потенційна спадкоємиця сімейного бізнесу - мережі готелів Hilton Hotels. Популярність їй принесли реаліті-шоу "Просте життя" і скандальне світське життя, через яке в ЗМІ вона підноситься в першу чергу як "світська левиця".