Син Єфремова може померти / скріншот

Молодший син скандального російського актора Михайла Єфремова, який отримав тюремний термін за п'яне ДТП зі смертельними наслідками, вистрибнув з вікна зі сковорідкою в руках. Він отримав серйозні травми.

Російські Telegram-канали повідомили, що сина путініста госпіталізували з переломами. Також відомо, що Єфремов-молодший стоїть на обліку у психіатра і зловживає алкоголем.

"Син Михайла Єфремова Микола знаходиться в комі на ШВЛ після падіння з 3-го поверху. За нашими даними, пошкодження оцінюються як вкрай важкі - є високий ризик смерті... У відділення чоловік поступив як невідомий, адже документів у нього при собі не було. Лікарі кажуть, що якщо Микола виживе, то на нього чекає дуже важка реабілітація. Висока ймовірність того, що він залишиться інвалідом через перелом тазу", - стверджує Telegram-канал Mash.

Відео дня

Дружина росіянина стверджує, що її чоловік не п'є вже п'ять років. Однак сусіди сина Єфремова розкрили більш цікаві подробиці.

"Про трагедію вона дізналася від сусідів. Ті кажуть, що актор, коли впав, був під забороненими речовинами. Поруч з ним валялася пательня. А сам він несамовито кричав", - повідомляють росЗМІ.

Що Михайло Єфремов говорить про війну

Скандальний російський актор, який у 2020 році влаштував п'яне ДТП, відбуває термін у колонії. Єфремов на великій швидкості врізався у вантажний автомобіль. Водій машини, в яку "влетів" актор, отримав серйозні травми і помер. На суді актор отримав майже вісім років тюремного ув'язнення.

Перебуваючи в колонії, Єфремов підтримав повномасштабну війну РФ проти України. Актор похвалив Путіна і намагався "скосити" собі цим термін. Крім цього, артист нібито "рвався на фронт", проте його не пустили.

Вас також можуть зацікавити новини: