Актор відреагував на  провокаційні питання жінки / фото REUTERS

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro.

Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до нього підійшла жінка та почала питати про смерть української операторки. Чоловік просив її вийти з приміщення та більше його не турбувати, проте наполеглива американка продовжувала ставити незручні для актора питання. 

"Чому ти вбив цю жінку? Ти вбив і не отримав покарання? Немає терміну ув'язнення для тебе, Алеку?" - говорить жінка на відео, яке потрапило в мережу. 

Болдуїн завершив свою телефонну розмову та намагався стримуватися. Він навіть звернувся до персоналу закладу, аби ті викликали поліцію. Проте потім чоловік прийняв емоційне рішення та вибив з рук жінки телефон. На цьому моменті відео припиняється. 

Як закінчився інцидент - поки невідомо. 

Що відомо про вбивство українки на зйомках фільму "Іржа"

У 2021 року актор Алек Болдуїн поранив на зйомках двох людей. Одною з них була операторка з України Галина Гатчінс. Після фатального пострілу її відвезли до лікарні, проте лікарі не змогли її врятувати. Жінці було 42 роки.

Актор заперечує свою провину, адже вважав, що пістолет незаряджений. Згодом родина застреленої українки подала на нього позов. Алек отримав звинувачення за двома пунктами, але остаточний суд відбудеться влітку цього року. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Алек Болдуїн вимагає закрити справу про вбивство українки Галини Гатчінс.

Вас також можуть зацікавити новини: