Цимбалюк розповів про розлучення з першою дружиною / фото instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор Тарас Цимбалюк показав сталевий прес та спекотні обійми зі своєю дівчиною - Світланою Готочкіною. У День всіх закоханих артист розповів про почуття та розмістив багато фото з обраницею

"Обов'язково будьте закоханими! Почуття - зброя! Бережіть і примножуйте любов : вона переможе будь-що! Цей день важливий! Хай він існує тільки заради того, щоб зупинитись на мить і вкотре подумати про людину, яка робить тебе щасливішим! Я точно знаю : без кохання - життя неповноцінне! І нічого у цьому світі не замінить справжніх емоцій…Цінуйте кожну хвилину разом, бо життя, як бачите, стало ще більш безцінним! І це все завдяки почуттям, котрі нас мотивують та зміцнюють", - написав Цимбалюк в Instagram.

Цимбалюк та його дівчина / фото з instagram Цимбалюка

На ніжних фото Цимбалюк позує поряд зі своєю коханою. Шанувальники прийшли у захват. У коментарях актору та його дівчині бажають щастя. Однако фанатки оцінили ще й сталевий прес Цимбалюка.

Відео дня
Цимбалюк оголив сталевий прес / фото з instagram Цимбалюка

На одному з фото актор позує з оголеним торсом. Готочкіна обіймає його та ніби ховається за його мужнім плечем. Фанатки пишуть, що вони заздрять дівчині, бо їй пощастило вкрасти серце красеня. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що нова дівчина Цимбалюка була учасницею "Холостяка".

Вас також можуть зацікавити новини: