Фото інстаграм TAYANNA

Українська співачка Тетяна Решетняк, яка відома за сценічним псевдонімом TAYANNA, розповіла про коштовний подарунок від колишнього. 

Вона зізналася, що три роки тому отримала незвичаний презент від обранця - ділянку землі на Балі. І хоч цю інформацію артистка довгий час приховувала, врешті вирішила розповісти подробиці в програмі "33 запитання від Люкс ФМ".

"Бойфренд просто займається будівництвом на Балі й він мені подарував шматок землі. Але вона у мене є фактично і все", - сказала відверто співачка.

Тетяна додала, що має вже плани на цю землю біля океану, проте ще не знає, коли саме зможе їх реалізувати. 

"Я мріяла з дитинства, щоб у мене був будиночок біля океану. І коли я зароблю багато грошей, я побудую собі там віллу. І буду відправляти батьків на зиму і сама туди приїжджатиму на місяць надихатися. Хочу будинок, куди я буду приїжджати раз на рік на два чи один місяць, писати пісні, писати альбоми,відпочивати з сином і просто перезаряджатися", - наголосила вона.

Нагадаємо, раніше українська співачка Ірина Федишин похвалилася найдорожчим подарунком від чоловіка-продюсера. Він подарував їй новий автомобіль.

Вас також можуть зацікавити новини: