Співачка розповіла про екс-чоловіка / фото instagram.com/tayanna_reshetnyak

Українська співачка Tayanna розповіла, як її чоловік Єгор Глєб пішов до іншої відомої співачки Ані Лорак. За словами зірки, зараз її екс-чоловік і Лорак живуть разом.

Про це йдеться в сюжеті "Світського життя".

"Вони і далі продовжують відносини (Єгор Глєб і Ані Лорак, - УНІАН). Вони живуть разом. Він спілкується з сином, а син йому телефонує. Звичайно, рідко тому, що він відвик від нього. Але коли Єгор приїжджає в Київ, ми постійно бачимося і можемо разом пообідати або повечеряти. Це не табу", - сказала співачка.

Відео дня

Ведуча програми Катя Осадча зазначила, що і Tayanna, і Ані Лорак співачки, вони обидві співають в одному стилі. За словами ведучої, Єгор Гліб ласий на зірок.

Читайте такожВова Остапчук поділився зворушливими кадрами з донькою

"Є така справа. Він зраджує, і буде зраджувати далі. Тим більше він переїхав в іншу країну і там йому попалася така ж чернівчанка, як і я", - додала Tayanna.

Варто зазначити, що раніше українська зірка написала пісню Ані Лорак. Зараз же вона жартує, що тепер їм залишилося тільки всім разом з'їхатися і жити великою шведською сім'єю.

Також Tayanna додала, що Єгор Глєб пропонував синові поїхати з ним в РФ, щоб познайомитися з Ані та її донькою Софією. При цьому маленький син не горів бажанням їхати.

"Сам каже: "мамо, знаєш, я ж з татом бачуся дуже рідко. Він мені як не тато, він просто мене зробив". І він це розуміє і говорить, що хоче мене берегти і бути зі мною", - сказала співачка.

Як повідомляв УНІАН, Tayanna презентувала нову пісню, яка змушує повірити в себе.