Блогеру повідомили, що співачка висилає гроші в Ужгород / скріншот

Співачка Йолка (справжнє ім'я Єлизавета Іванців), яка народилася в Ужгороді, але живе і будує кар'єру в РФ, може допомагати захисникам України. Про це, з посиланням на інсайдера, який не називає своє ім'я, розповів блогер Богдан Беспалов.

"Слухай, Ліза - дуже хитра дама. Якщо підняти історію її візитів, нібито на відпочинок в Європу, і покопатися в трансфері її особистих коштів, ти здивуєшся, але вона часто використовує в Європі маловідомі платіжні системи міжнародних переказів", - зачитав "інсайдерський лист" блогер.

Беспалов стверджує, що він отримав інформацію, згідно з якою Йолка таємно донатить на ЗСУ через своїх друзів. Блогеру повідомили, що співачка надсилає гроші в Ужгород, після чого їх пересилають на допомогу захисникам України. Для цього Йолка нібито придумала складну схему, завдяки якій в РФ не можуть "засікти" перекази коштів в Україну.

Також Беспалов дізнався, що співачка вирішила допомагати Україні не просто так. На тлі своєї мовчазної позиції з приводу повномасштабної війни вона нібито придумала хитрий план. Так, якщо в РФ остаточно настане "тотальна темрява", співачка може повернутися в Україну і заявити, що вона донатила на ЗСУ і не могла нічого сказати через "тиск".

За словами Беспалова, він перевірив інформацію про друзів Йолки і дізнався, що вони дійсно спілкувалися зі співачкою, але нині все це приховують. Однак блогер не вважає, що "інсайдерський злив" про донати співачки на ЗСУ може їй допомогти.

Він не знає, чи зуміє Йолка всидіти на двох стільцях і як вона взагалі буде дивитися в очі українцям, які втратили свої будинки і родичів через російську агресію. Однак чи дійсно співачка допомагає Україні - не повідомляється. Сама Йолка інформацію про це не коментує.

Що Йолка говорить про війну в Україні

Співачка вже багато років живе в РФ. Після 24 лютого 2022 року, коли країна-агресорка розпочала повномасштабну війну в Україні, Йолка мовчала. Вона продовжує не коментувати цю тему і зараз.

У травні 2022 року "мовчунка" виступила в Сочі і сильно обурила українців. Адже поки російські окупанти бомбили мирні міста її рідної країни, вона весело співала і розважала тих, хто все це підтримує.

Вас також можуть зацікавити новини: