Кадр з фільму "Бетховен" / скріншот YouTube

На початку 90-х на екранах з'явилася комедія "Бетховен", яка принесла популярність юній актрисі Сарі Роуз Карр. Тоді дівчинка зіграла молодшу дочку в родині Ньютонів.

Здавалося б, після ролі милої дівчинки на неї чекало велике майбутнє. Вона могла б отримати найпрестижніші кінонагороди, але все склалося зовсім інакше. Після зйомок у комедії дівчина кудись запропастилася.

Кадр з фільму "Бетховен" / скріншот YouTube

Вона перестала зніматися в кіно, з'являтися на світських заходах, давати інтерв'ю. У мережі про неї майже нічого не пишуть. Відомо лише те, що вона в 2003 році закінчила Нью-Коледж в штаті Флорида. Зараз їй 38 років.

Відео дня

Раніше повідомлялося, що один з її шанувальників навіть вирішив найняти приватного детектива, щоб розгадати таємницю зникнення актриси. Але і той не зміг роздобути ніяку інформацію. 

Зараз же на фан-сторінках Сари в соцмережах можна помітити, що одна армія шанувальників досі переживає за неї і намагається хоч якось з'ясувати, де вона перебуває, а друга - просить залишити дівчину в спокої. Можливо, вона просто вирішила вести відлюдницький спосіб життя.

Що відомо про фільм "Бетховен"

Це американська сімейна комедія 1992 року режисера Брайана Леванта. У головних ролях знялися Чарлз Гродін і Бонні Хант, також Ніколь Том, Крістофер Кастіль, Сара Роуз Карр, Олівер Плат, Стенлі Туччі, Девід Духовни і Патриція Хітон.

Фільм розповідає про пригоди собаки на прізвисько Бетховен, названого на честь німецького композитора, і його господарів — американської сім'ї Ньютон. Основні зйомки проходили навесні-влітку 1991 року в Лос-Анджелесі. 

Нагадаємо, як озвучують поцілунки в кіно.

Вас також можуть зацікавити новини: