Лілія Ребрик та Андрій Дикий / фото Горлушко Вальдемар

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик згадала 24 лютого - день, коли Росія повномасштабно вторглася в Україну. Тоді зірка тікала з Києва, який перебував під вогнем окупантів. 

Своїми спогадами Ребрик поділилася в інтерв'ю "КП в Україні". 

Телеведуча розповіла, що в той день вона рано вранці вирушила в студію на ранкове телешоу. Однак ще під час того, як її гримували, вона почула вибухи і здзвонилася з чоловіком. Так Лілія і зрозуміла, що почалася повномасштабна війна. 

Відео дня

"Дзвоню чоловікові, він бере трубку, і я через трубку чую страшний вибух. Андрій швидко піднімає дітей, одягає напівсонних, щоб спуститися в бомбосховище", - розповіла телезірка. 

"В результаті ефір скасували, я приїхала додому, навіть не усвідомлювала, як їду в машині під сиренами. Їду і думаю: "Боже, що мені робити – залишати авто, лягати на землю, десь шукати бомбосховища...", - додала Лілія. 

Потім вона вирішила, що буде виїхати з Києва на захід України, де живуть її батьки. Однак через паніку вона навіть не розуміла які речі потрібно з собою взяти. 

Лілія Ребрик з доньками Діаною і Поліною / Фото - instagram.com

"Їхали дуже довго. На Житомирській трасі на виїзді з Києва простояли п'ять годин. У якийсь момент Андрій каже: "Може, звернемо на дачу?". Тепер думаю: "Боже, це щастя, що ми не звернули на дачу, яка у нас в Макарівському районі", - розповіла Лілія. Це виявилося правильним рішенням, адже дачне селище пізніше опинилося під окупацією. 

Нагадаємо, Кондратюк порівняв російську культуру з порнографією.

Вас також можуть зацікавити новини: