Максим Донець - новий краш українок / скріншот

Біля президента України Володимира Зеленського завжди перебувають багато охоронців, проте найбільшу увагу до себе прикував Максим Донець.

Донець завжди перебуває поруч з президентом, відвідує з ним багатостраждальні українські міста і уважно спостерігає за тим, щоб Зеленському не загрожувала ніяка небезпека. Відомо, що у 2019 році Максим став начальником Служби безпеки президента України.

Варто відзначити, що в соціальній мережі TikTok Донець став дуже популярним. Останнім часом з ним з'являється дуже багато відео, де він слідує за президентом Зеленським. Користувачі мережі відзначають, що він має мужній вигляд, красивий і відповідальний.

Особливо підкорив українок погляд охоронця. У коментарях вони пишуть про те, що в ньому відчувається чоловіча сила.

Що відомо про Максима Донця

Він народився в Кривому Розі Дніпропетровської області. Закінчив Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Нещодавно Донець повинен був захищати дисертацію "Адміністративно-правовий статус військовослужбовців (охоронців) Управління державної охорони України" на здобуття ступеня кандидата юридичних наук, але захист перенісся.

Особисте життя Максима Донця

А ось про особисте життя Донця нічого невідомо. Він не веде соціальні мережі і не розповідає, чи є у нього кохана. Тому прихильницям Максима залишається лише здогадуватися, чи вільне його серце.

Нагадаємо, головний розвідник України Кирило Буданов став ще одним крашем мільйонів жінок. Він не тільки гарний собою, але і сміливий боєць, який захищав нашу країну на сході ще в 2014 році.

Вас також можуть зацікавити новини: