Кирило Буданов / Скріншот YouTube

Головний розвідник України Кирило Буданов став ще одним крашем мільйонів жінок. Він не тільки красивий собою, але і сміливий боєць, який захищав нашу країну на сході ще в 2014 році.

Кирило Буданов - хто це

Відомо, що Буданов закінчив Одеський інститут сухопутний військ. У 2014 році він не зміг залишитися осторонь від війни на Донбасі, тому прийняв рішення захищати рідну країну на передовій. Буданов навіть мав бойові поранення.

У 2019 році на Буданова було скоєно замах. Зловмисники підклали під його автомобіль міну, яка в результаті вибухнула. На щастя, Буданов залишився живий, а Голосіївський районний суд Києва засудив двох громадян Росії до 7 і 8 років ув'язнення.

Відео дня

5 серпня 2020 року президент України Володимир Зеленський призначив полковника Буданова начальником Головного управління розвідки Міноборони України. У квітні 2022 року він отримав звання генерал-майора. 

Кирило Буданов / Скріншот YouTube

Кирило Буданов - особисте життя

Але, звичайно, українок цікавлять не тільки його заслуги перед батьківщиною, а й сімейний стан. Виявляється, Буданов щасливо одружений з Маріанною. Про пару мало інформації в мережі, бо вони не ведуть соціальні мережі.

Маріанна Буданова / Скріншот YouTube

При цьому відомо, що його дружина балотувалася в депутати від партії Віталія Кличка "Удар". Палка брюнетка говорила про те, що хоче зробити Київ європейською столицею.

Маріанна Буданова / Скріншот YouTube

Нагадаємо, раніше Потап після семи місяців за кордоном розповів, як рвався на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: