Тіна Кароль з сином / instagram.com/tina_karol

Українська поп-зірка Тіна Кароль привітала свого сина Веніаміна з днем народження. Сьогодні, 19 листопада, хлопчикові виповнилося 15 років. Він як дві краплі води схожий на свого покійного батька Євгена Огіра.

На своїй сторінці в Instagram Кароль написала, що її син - головна інвестиція. За її словами, вона вкладає в нього все, що має і все, що може.

"Кожна мати покладає всі надії на своїх дітей, і я – не виняток. Все найкраще, що маю і можу, вкладаю в тебе. Ти - найбільша інвестиція мого життя, такий дорослий, вже 15", - написала Кароль.

Відео дня

Також вона пожартувала про те, що не знає, як буде реагувати на дівчину Веніаміна, коли він приведе її знайомитися з нею.

"Як тебе кому-небудь віддати згодом. Ох, дівчата. Остерігайтеся свекрухи", - додала Кароль.

Тіна Кароль з сином / instagram.com/tina_karol

Особисте життя Тіни Кароль

Тіна Кароль була одружена зі своїм продюсером Євгеном Огіром. У шлюбі у них народився син Веніамін, який останні роки живе і вчиться в Лондоні. Після смерті Огіра від раку шлунка Тіна довго не могла оговтатися. 

Про її особисте життя зараз напевно нічого невідомо. Подейкують, що у неї роман з танцюристом Дмитром Жуком, однак ні він, ні вона це не коментують.

Вас також можуть зацікавити новини: