Фото колаж УНІАН 

Американський актор Том Круз тепер знову вільний. Він неочікувано завершив стосунки з росіянкою Ельсіною Хайровою, яка була молодша за нього на 25 років. Про це пише видання The Sun.

За словами друзів, Том нібито "охолов до дівчини", але хоче залишитися друзями з екс-коханою. 

"Завершити все на поганій ноті було б неправильно, якби вони зіткнулися у ліфті, бо живуть в одному будинку", - сказали друзі. 

Відео дня

Подейкують, що таке рішення Круз прийняв після того, як нещодавно познайомився з дітьми Хайрової від першого шлюбу з російським олігархом.  Але нібито жодних образ між Ельсіною та Крузом не залишилося. 

Екс-закохані поки не коментують цю новину.

Що відомо про стосунки Тома Круза та Ельсіни Хайрової 

Том Круз та Ельсіна Хайрова познайомилися в грудні минулого року під час вечірки в Мейфері. З того часу у них з'явился романтичні стосунки. Вони почали разом відвідувати світські заходи у Лондоні. Але жодного разу ніхто з них офіційно не коментував роман, а лише друзі Тома підтверджували їхнє кохання. Вони говорили, що актор налаштований на серйозні стосунки. 

Нагадаємо, нещодавно українська ведуча Марина Арістова розповіла про своє розлучення з екс-депутатом. Вони прожили разом 13 років. 

Вас також можуть зацікавити новини: