Фото колаж УНІАН

Американський актор Том Круз, який зустрічається з росіянкою Ельсіною Хайровою, вже познайомився з її дітьми від попереднього шлюбу. Про це пише видання Page Six

61-річний Круз не витрачає часу даремно та налагоджує стосунки з дітьми нової обраниці. Відомо, що 36-річна Ельсіна має сина та доньку від екс-шлюбу з російським олігархом Дмитром Цвєтковим. Пара оформила своє розлучення у 2021 році після скандалу з розподілом майна. Потім Хайрова отримала британське громадянство та поїхала з Росії.

Ельсіна з донькою / фото інстаграм Ельсіни Хайрової

Як пройшла зустріч Тома Круза з дітьми - не зазначається. Чи знайома Ельсіна з трьома дітьми актора від попередніх стосунків з Ніколь Кідман та Кеті Холмс - теж поки невідомо. 

Відео дня

Що відомо про стосунки Тома Круза та Ельсіни Хайрової

Том Круз та Ельсіна Хайрова, за чутками, мають стосунки останні кілька місяців. Вони познайомилися в грудні минулого року під час вечірки в Мейфері. Зараз вони часто відвідують світські заходи у Лондоні. Подейкують, що актор регулярно залишається на ніч у розкішній квартирі дівчини. Проте ні Том, ні росіянка не афішують свій роман. 

Нагадаємо, раніше Тома Круза підозрювали в романі з Шакірою.

Вас також можуть зацікавити новини: