Тоня Матвієнко розповіла про те, як зустріла перше кохання / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка раніше пояснила, чому більше не хоче дітей, розповіла історію знайомства зі своїм першим чоловіком. У шлюбі з ним зірка у 17 років народила дочку Уляну.

Артистка завжди тримала у секреті подробиці свого колишнього шлюбу. Однак зараз, чи не вперше поділилася подробицями першого кохання. Виконавиця зазначила, що зустріч екс-подружжя відбулося у далекому 1997 році. Їх познайомив спільний друг.

"У мене був однокласник, він мене познайомив зі своїм другом, і я вийшла за нього заміж — це мій перший шлюб був. Я народила дитину, і він каже: "Блін, Тоню, я тебе все життя любив". Кажу: "Так чого ти не сказав?" А він каже: "А я боявся", – зазначила Матвієнко в ефірі "Нашого Радіо".

Відео дня

Як розповіла співачка, тоді вона щиро покохала чоловіка і хотіла прожити з ним все життя. Коли вона дізналася, що вагітна у 17 років від коханого, дуже зраділа цій новині. Однак пізніше у стосунках пари розпочалася криза, і Тоня вирішила розлучитися.

На момент знайомства зірці було 16 років, а її майбутньому чоловіку 23. У шлюбі вони прожили 10 років. У 2017 році Матвієнко вийшла заміж за співака Арсена Мірзояна. Зараз артистка з чоловіком виховує спільну донечку Ніну та 25-річну Уляну, яка більше не живе з зірковою матусею.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко зворушливо привітала чоловіка з днем народження.

Вас також можуть зацікавити новини: