Які зірки погано вчилися / фото instagram.com/bilyk_irynа

Батьки багатьох двієчників пророкують своїм дітям жахливу долю і кар'єру двірника. Насправді застереження мам і тат рідко збуваються. Багато людей, які нехтували навчанням в шкільні роки, домоглися значних успіхів у дорослому житті. Зірки доводять це своїм прикладом.

Знаменитості, які погано вчилися в школі – не рідкість в Голлівуді. А в цій статті ми перерахуємо двієчників українського шоу-бізнесу.

Ірина Білик

Співачка зізнається, що отримувала непогані оцінки з гуманітарних предметів, але точні науки їй зовсім не давалися. Вона часто прогулювала хімію і математику під приводом музичних занять. Білик також симулювала на заняттях фізкультури:

Відео дня

На фізкультурі я говорила, що у мене все болить. А коли мене запитували, що конкретно болить, я відповідала "душа", а вчитель говорив: "Ддобре, посидь, відпочинь", а я пишалася собою і думала, яка хитрюга, що обдурила вчителя.

Також Білик не приховує, що списувала правильні відповіді на математиці, а до іспиту ховала шпаргалки під спідницю. 

Ольга Сумська

Проблеми з точними науками були і у Ольги Сумської. Вона справлялася з контрольними з алгебри, фізики та хімії тільки завдяки сусідові по парті, який дозволяв їй списувати. Ольга навіть наважувалася на зухвалий вчинок: сама ставила собі оцінки в журнал, поки вчителя не було в класі. За допомогою такої хитрості її кілька уроків не викликали до дошки.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч погано вчилася в школі / фото СТБ

Злата Огнєвіч так любила літературу, що потайки читала книги під партою на інших уроках. Її улюбленим письменником був Толкін. З математикою і фізикою у майбутньої зірки були проблеми. Злата ще зі школи займалася музикою і їздила на вокальні конкурси. Вчителі з розумінням ставилися до Огнєвіч і відпускали її з уроків на музичні заняття.

Світлана Тарабарова

Майбутня співачка на контрольних не нехтувала шпорами. Артистка згадує, що списані дрібним шрифтом папірці їй зазвичай не були потрібні, оскільки у неї дуже хороша пам'ять і вона просто запам'ятовувала всі відповіді. В цілому вчилася вона не дуже добре.

Тарас Тополя

Фронтмент гурту "Антитіла" Тарас Тополя часто списував хімію та фізику. Як зізнається співак, ці предмети йому зовсім не давалися. Тарас розповів, що одного разу шпаргалка йому не допомогла. Він написав відповіді на іспит до хімії, але в критичний момент не зумів розібрати власний почерк. У підсумку ледве склав іспит своїми силами. 

З 10 класу Тополя почав розвивати свою групу і часу на навчання майже не залишалося. Він ледве встигав вчитися, але все ж Тарасу пощастило добре скласти іспити.

Вам також може бути цікаво: