Джонні Депп / REUTERS

Нам з дитинства твердять, що вчення - світло, а невчення - тьма і хороші позначки в щоденнику - шлях у світле майбутнє. Насправді, далеко не завжди висока успішність допомагає в житті, іноді - зовсім навпаки. УНІАН пропонує вашій увазі добірку голлівудських зірок, які погано вчилися в школі, але все-таки домоглися кар'єрних висот.

Раніше ми розповідали, хто вони - відомі люди з бідних сімей.

Вайнона Райдер 

Відео дня

Майбутня голлівудська зірка погано вчилася в школі, а потім і зовсім її кинула.

Вайнона Райдер / Stranger Things

Але причиною такого вчинку стала не тільки низька успішність - однокласники часто дражнили і жорстоко били дівчинку за її соціальну роль. Справа в тому, що батьки Вайнони були хіпі, що викликало у громадськості нерозуміння, а у дітей - агресію. Одного разу Вайноні так сильно розбили голову, що вона ледве дійшла додому. Звісно, ні про яке навчання далі мови йти вже не могло.

Дрю Беррімор

Актриса, яка стала знаменитою вже в 7 років, знявшись в картині "Інопланетянин" Стівена Спілберга.

Дрю Беррімор / Duplex

Такий різкий поворот долі відбився на Беррімор не кращим чином - в 9 років вона почала курити, в 11 - пити, в 12 спробувала марихуану, а в 13 перейшла на кокаїн. Кинула навчання, вважаючи за краще яскраві зоряні тусовки, ніж заняття. У 15 років вийшла з реабілітаційної клініки і не повернулася в школу. Зате стала однією з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду, паралельно розвиваючись в продюсуванні.

Джонні Депп

Харизматичний і ексцентричний виконавець безлічі яскравих ролей вибрав кар'єру рок-зірки, не бажаючи витрачати свій час на нудні уроки.

Джонні Депп / REUTERS

Швидко "скотився" до двійок і постійно прогулював школу. Депп твердо вирішив, що рок-н-рол - це справа всього його життя і замість навчання почав активно займатися музикою. Зараз Депп грає в музичній групі, дружить з Мерліном Менсоном і успішно знімається в кіно. На щастя для фанатів, навіть суд з Ембер Херд не вплинув на репутацію актора.

Марк Уолберг

Людина, яка грає ролі хороших поліцейських, була абсолютно нестерпною в дитинстві.

Марк Уолберг / The Departed

Мало того, що він народився з трьома сосками - вродженою аномалією, через яку постійно терпів глузування, так ще й постійно порушував порядок. Уолберг говорив, що до 16 років потрапляв в поліцію близько 20 разів. 

Читайте такожКорови знепритомніли: Том Круз стрибнув з парашутом і налякав бідних тваринТака поведінка не могла пройти безслідно - під впливом наркотиків Уолберг пограбував аптеку, напав на двох людей і потрапив у в'язницю. Саме там майбутній актор зрозумів, що життя його котиться під укіс.

Після звільнення Уолберг почав кар'єру хіп-хоп виконавця, а потім отримав роль у фільмі "Ночі в стилі бугі".

Анджеліна Джолі

Фатальна красуня, яка в майбутньому стане дружиною секс-символу Голлівуду, в дитинстві додавала дорослим сивого волосся.

Анджеліна Джолі / depositphotos.com

Сама Джолі каже, що була панком, постійно порушувала порядок і вводила оточуючих в жах своїми бунтарськими вчинками. Складно жити поруч з людиною, від якої не знаєш, чого очікувати, тому однолітки не хотіли спілкуватися з маленькою Анджеліною.

Проте, дівчину це не засмучувало - вона вибрала свій шлях - підписала безліч модельних контрактів, а потім почала зніматися в кіно.

Вас також може зацікавити: