Огнєвіч відповіла на критику / фото СТБ

Відома українська співачка і головна героїня шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч відповіла на закиди хейтерів у тому, що вона цілується майже з усіма чоловіками-учасниками проекту.

Читайте також"Все життя перед очима пробігло": Злата Огнєвіч вперше розповіла, як ледь не загинула"Чесно, мене дістали ці закиди жінок, які мені закидають, мовляв, я цілуюся з чоловіками, як я так посміла, жах-жах. Я вільна жінка, я нікому не обіцяла руки й серця на цьому проекті. Я обираю чоловіка, я ходжу з ним на побачення. Дуже багато залишається за кадром, в тому числі й наше спілкування", — розповіла зірка на своїй сторінці в Instagram в "історіях".

Вона зазначила, що й чоловіки знали про формат шоу, йдучи на нього. Знали, що там буде багато їхніх конкурентів, з якими "холостячка" ходитиме на побачення.

"Тому, будь ласка, залиште свою отруту, скептицизм при собі. Я вільна жінка і я зараз перебуваю на етапі вибору. І я за цей вибір відповідатиму", - підсумувала Огнєвіч.

Крім того, свої відео Злата супроводила написом: "Досить бризкати отрутою!".

Нагадаємо, у травні 2021 року Огнєвіч заявляла, що буде обирати на проекті "Холостячка-2" серцем і буде цілуватися з чоловіками на побаченнях.

"Щоб відчути, як моє серце до них лежить, хто мені більше подобається. Я нічого поганого в цьому не бачу", - говорила Злата.

Вас також можуть зацікавити новини: