Ані Лорак висміяли в мережі / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак презентувала свою нову пісню під назвою "Чужие" і показала відео, зняте в Дубаї. Вона в сукні і шкіряній курточці стоїть на березі океану.

Лорак увійшла в образ страждаючої жінки і намагалася підтанцьовувати під свою нову пісню. Вона смикала однією ногою і рухала руками. Інші частини тіла практично не рухалися. 

У підсумку Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки, - УНІАН) просто стала посміховиськом в мережі. Її закидали не найприємнішими коментарями:

  • "Соплі 40-річної німфи"
  • "Бюджет пісні і кліпу 0$, все дуже погано"
  • "Якщо хочете впасти в депресію, слухайте пісні такого репертуару"
  • "Що з нею сталося? Вона вживає або у неї параліч?"
  • "Пісня ніяка, втім, як і всі твої останнім часом"

Чому Ані Лорак хейтять

Раніше Ані Лорак була однією з улюблених співачок як українців, так і росіян. Однак після того, як вона продовжила жити і працювати в Росії після 2014 року ставлення українців до неї змінилося. Вони не давали їй можливості виступати на батьківщині, бо вважали її зрадницею.

На повномасштабне російське вторгнення Лорак теж ніяк не відреагувала. Вона сказала, що вважає себе "голубом миру", але не закликала зупинити кровопролиття на батьківщині. За це українці її зненавиділи. До слова, росіяни теж. Вони хотіли публічної підтримки, але співачка наполегливо мовчить про велику війну. При цьому вона продовжує жити і виступати в країні-агресора по сьогоднішній день.

Нагадаємо, українці в захваті від "військового" варіанту хіта Лорак "Полуднева спека".

Вас також можуть зацікавити новини: