Ані Лорак / скріншот

Відомий хіт "Полуднева спека" української співачки-зрадниці Ані Лорак у новому варіанті "розірвав" користувачів мережі. Оновлена пісня отримала назву "Самотні москалі", вона наскрізь просякнута військовою тематикою.

У пісні є заклики підтримувати українських військових, морально та фінансово допомагати ЗСУ. Усе це лунає голосом Ані Лорак, обробленим штучним інтелектом.

Новий хіт "Самотні москалі" розмістили на YouTube. Він складається з фрагментів справжнього кліпу Кароліни до пісні "Полуднева спека" 2001 року, а також реальних кадрів 2022 та 2023 років, де видно, як українці потужно знищують окупантів та їх військову техніку.

Українці жартують, що можлива нова кримінальна справа проти Лорак у Росії, бо пісня має дуже переконливий характер та може роздратувати російську "еліту".

У пісні Ані засуджує росіян, які прийшли знищувати український народ та завойовувати Київ за три дні, але в результаті полягли "під безоднею небес".

Не дивно, що актори для створення шедевру зупинилися на хітах Ані Лорак. Співачка-зрадниця не вперше в епіцентрі насмішок та цькування через свою мовчанку та ганебну політику заробітчанства у Росії.

Варто зазначити, що до креативного процесу автори підійшли з іронією та уточнили, що над створенням "новинки" працювали "музичні сили України, Валерій Залужний, Кирило Буданов, Сергій Стерненко та, звісно, Ані Лорак".

Думки Ані Лорак щодо війни в Україні

Артистка часто наголошувала, що вона є "голубом миру" та виступає проти вбиства та насильницьких дій. Проте Кароліна відверто не висловилася про криваві дії російської влади. Артистка спокійно продовжує працювати в РФ та зголосилася стати членом журі шоу "Ти супер". Росіяни ж хотіли просто-напросто прогнати її.

Також Лорак жалілася, що їй не давали можливості реалізуватися в українському шоу-бізнесі, тому що вона нібито не мала бажання бути дотичною до ігор у політиці. Але нині Ані спокійно підтанцьовує злочинному режиму Кремля.

Нагадаємо, що нещодавно Ані Лорак заговорила про любов та мир.

Вас також можуть зацікавити новини: