Алла Пугачова / фото instagram.com/maxgalkinru

РосЗМІ пишуть про нібито невиліковну хворобу Алли Пугачової. Пропагандисти цитують слова її екс-стиліста Джорджа Ровалса, говорячи про те, що у зірки проблеми з волоссям. Ровалс коментує, що у Алли Борисівни почало "сипатися" волосся ще близько 10 років і проблему ніяк не можна усунути. 

"Втрата волосся у жінок після 50 років пов'язана в першу чергу з гормональною перебудовою організму, хронічними захворюваннями щитовидної залози і прийомом лікарських препаратів", - пишуть пропагандисти, цитуючи своїх експертів-трихологів. 

Відео дня

Позиція Алли Пугачової щодо війни в Україні

Після 24 лютого вона разом з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми поїхала за кордон. Деякий час вони жили в Ізраїлі. У той час як Галкін відчайдушно намагався донести своїй російській аудиторії, що РФ не проводить "СВО", а просто вбиває мирних жителів, сама Примадонна мовчала. 

Заговорити її змусило те, що нещодавно Галкіна в РФ визнали "іноагентом". Алла Борисівна заявила, що у всьому підтримує свого чоловіка, тому попросила і її записати до лав "иноагентов". 

Також восени 2022 року стало відомо, що Пугачова повернулася до Москви. Однак пробула вона там менше місяця. ЗМІ писали, що зірка забрала документи дітей зі школи і підготувала до продажу сімейний особняк, після чого знову покинула країну. 

Нагадаємо, екс-зять Алли Пугачової відкрито підтримав вбивства українців.

Вас також можуть зацікавити новини: