Нині ж Покрещук збільшила собі вилиці, "надула" губи, змінила форму підборіддя та "виправила" форму носа / скриншоти

Блогерка Анастасія Покрещук, яку ще називають українкою з найбільшими вилицями, показала, який вигляд вона мала до усіх пластичних операцій та "уколів краси". Раніше вона була зовсім іншою.

На своїй сторінці в Instagram дівчина розмістила колаж. На першому фото вона зображена до усіх маніпуляцій, а на другому - після.

Різниця вражає. На архівній світлині Покрещук ще була брюнеткою. В неї була інша форма носа. Окрім цього, у минулому блогерка мала не такі великі губи.

Відео дня

Нині ж дівчина збільшила собі вилиці, "надула" губи, змінила форму підборіддя та "виправила" форму носа. Окрім цього, зараз блогерка фарбує волосся у рожевий колір та робить собі дуже яскравий макіяж. Змінився також і стиль одягу. 

У минулому Покрещук не обирала настільки відверте вбрання. На архівному фото вона позувала у стриманій блузі чорного кольору та блейзері. Нині ж блогерка обирає наряди з глибоким декольте, які підкреслюють усі її форми.

Який вигляд у минулому мала українка з найбільшими вилицями - фото

Українка з найбільшими вилицями показала себе до пластики та уколів / скриншоти

Реакція коментаторів

Користувачі вважають, що до усіх операцію блогерка мала набагато кращий вигляд. Коментатори радять Покрещук зупинитися та припинити себе змінювати. Вони пишуть:

  • "Так, носик був неідеальний. Проте можна було зупинитися після ринопластики, вилиці вже зайві"
  • "Годі вже, зупинись"
  • "Головне, щоб тобі це подобалося. А якщо ні, то слід шукати допомогу не у хірургів, а у психолога".

Нагадаємо, раніше Покрещук похвалилася новими операціями. Вона не припиняє робити собі "уколи краси" і знову збільшила груди.

Вас також можуть зацікавити новини: