Фото інстаграм Лоліти Богданової 

Українську модель Onlyfans 25-річну Лоліту Богданову, яка більш відома в мережі за псевдонімом Лола Банні, розшукує уряд Путіна. Про це пишуть росЗМІ.

Виявилося, що диктатор не може досі забути, як у 2021 дівчина показала оголені груди біля Кремля. Тоді її одразу затримали, але згодом відпустили за умови, що вона не буде виїзджати з території Росії. Але українка не стала чекати та поїхала до США, порушивши свою обіцянку. Тому днями МВС РФ оголосило її у розшук за статтею Кримінального кодексу (йдеться про образу почуттів вірян).

Фото інстаграм Лоліти Богданової 

Цікаво, що ця інформація здивувала іноземних журналістів. Вони почали бити на сполох, що нібито для Богданової все може закінчитися, як і для опозиціонера Олексія Навального, який нещодавно помер в колонії. 

Відео дня

"Полювання" на Лолу Банні почалося за хвилею кримінальних справ, порушених російською поліцією і силами безпеки проти осіб, яких вважають "ворогами" або відступниками від нової російської ортодоксальності", - написало видання Daily Express US.

Сама дівчина поки не коментує цю ситуацію, лише опублікувала мем про те, що МВС Росії її просто піарить. 

Позиція Лоліти Богданової щодо війни Росії проти Україні

Лоліта Богданова, яка народилася в Макіївці Донецької області, жодного разу не говорила про війну в Україні. Дівчина після окупанції свого рідного міста поїхала до Москви, де працювала моделлю. Зараз вона публікує пікантні фото з Лос-Анджелесу. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що 36-річна американська акторка фільмів для дорослих вчинила самогубство

Вас також можуть зацікавити новини: