Фото інстаграм Кейні Лінн Картер

Американська акторка фільмів для дорослих Кейні Лінн Картер наклала на себе руки у власному будинку. Дівчині було 36 років. За чутками, причиною такої трагедії стали її психічні розлади. Про це пише видання Daily Mail. 

Кейні працювала порноакторкою, еротичною меделлю, а також мала свою студію танців на пілоні, адже дуже любила танці. Проте, за словами подруг, вона мала проблеми психічного характеру та постійно відчувала себе самотньою. 

"На жаль, попри всі її вражаючі досягення і таланти, з роками у Кейні почалися серйозні проблеми з психічним здоров'ям", - зазначили дівчата. 

Відео дня

Подружки акторки додали, що вона намагалася боротися зі своїм станом. 

"Навіть у найпохмуріші дні вона, як і раніше, приходила до студії, завжди була готова вчитися, робити свій внесок, удосконалюватися будь-яким способом, але проблеми взяли верх", - кажуть подружки Кейні. 

Що відомо про Кейні Лінн Картер 

Дівчина розпочала свою кар'єру в порноіндустрії на початку 2000-х років. Вона знімалася в таких фільмах для дорослих як "Офіційна пародія на "Мовчання ягнят" та "Неодружені з дітьми XXX". Цікаво, що Кейні навіть декілька разів номінували на премію "Adult Video News", а у 2011 році вона була номінована на звання "Найкращої виконавиці року".

Фото інстаграм Кейні Лінн Картер

На Кейні було підписано 300 тисяч користувачів на сайті для дорослих.

Нагадаємо, раніше популярна індійська акторка Туніша Шарма вчинила самогубство під час зйомок серіалу "Алі-Баба: Легенда воїна". Її тіло знайшли в гримерці.

Вас також можуть зацікавити новини: