Співачка Луна / фото instagram.com/kri_luna

Українська співачка Луна (справжнє ім'я – Христина Герасимова) відповіла на питання про Крим.

Під час інтерв'ю Ксенії Собчак, опублікованому на YouTube-каналі "Обережно: Собчак", виконавиця заявила, що Крим – це Україна.

"Коли мене запитують: "Чий Крим?", Я кажу, що Крим – це Україна. У моєму розумінні це місце, куди я з самого дитинства їздила з мамою і татом, – зазначила вона. – Ми відпочивали в Гурзуфі. Я пам'ятаю дачу Чехова, Алушту, робочий куточок. Теплі спогади... Бабуся, яка мені смажила млинці, годувала ними, я пірнала в Чорне море та плавала. Як я можу вважати інакше? Для мене це так".

Співачка також додала, що пов'язує своє майбутнє тільки з Україною та планує купити квартиру в Києві, хоч і багато концертів дає в російських містах.

Співачка Луна: що про неї відомо

Читайте також"Я живий під мостом з бомжами": Коляденко розкрив несподівані подробиці стосунків з БіликУкраїнська співачка та автор пісень, а також модель і фотограф.

Луна випустила чотири студійні альбоми та два EP. З 2018 року є продюсером однойменного музичного проекту "Луна".

У 2012-2018 роках була одружена з Юрієм Бардашем (продюсером та вокалістом українського реп-гурту "Гриби"). У пари є син Георгій, який народився у 2012 році, коли вони жили в Лос-Анджелесі.

Вас також можуть зацікавити новини