Фото колаж УНІАН

Український телеведучий Костянтин Грубич розповів цікаві факти з біографії співака Андрія Данилка. 

Чоловік каже, що вони знайомі давно, а на початку кар'єри Данилко був дуже сором'язливим і боявся виходити зі свого образу Вєрки Сердючки. 

"Доля так розпорядилася, що я став людиною, яка переконала Андрія розкритися. Вмовити його постати перед публікою як артист Андрій Данилко. На той момент ніхто не знав, хто ховається за образом Верки Сердючки. Літо 1995-го року, по телевізору крутиться багатосерійна реклама банку, де дивакувата на вигляд провідниця рекламує ваучери. А в мене з лютого почалося юнацьке ток-шоу. А оскільки програма називалася "Вибрики", то передбачала участь героїв, які би виправдовували назву. І тут я бачу цю провідницю – те, що треба", - сказав Грубич в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Відео дня

Тому чоловік активно шукав Сердючку, але ніхто не міг підказати контактів. Грубіч здивувався, коли врешті вдалося з'ясувати, що за образом веселої провідниці приховується чоловік. 

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки / фото інстаграм Андрія Данилка 

"Уявіть моє здивування. Стало ще цікавіше. Починають розповідати, що артист з Полтави, молодий хлопець. Звати так-то. Полтава? То я ж також з Полтави!" - додав Костянтин. 

Та врешті йому вдалося запросити на програму Данилка. І у Грубича було таке перше враження: 

"Прийшов на зустріч він такий сором'язливий, навіть переляканий у якихось моментах, що не повірив очам. Він не те що не хотів зніматися в програмі, він активно пручався. Пояснював, що його ніхто не знає, і це влаштовує — розкриватися не хоче. Не прагнув слави, на той момент - точно ні. Згодом він погодився показати сценки, але все ще не хотів бути Андрієм Данилком як героєм ток-шоу".

Потім кар'єра співака стрімко пішла вгору, але були і труднощі, про які також згадав Костянтин.  

"На початку його кар'єри не все було гладко. Траплялися такі "попутники", які навіть гроші, зароблені по сільських клубах, у нього крали. Поки не з'явився Юра Нікітін зі своєю продюсерською компанією - всяке бувало", - додав він. 

Нагадаємо, нещодавно Андрій Данилко показав свої дитячі фото. 

Вас також можуть зацікавити новини: