Грубич вшанував пам'ять загиблої дочки / instagram.com/kostya_hrubych

Український телеведучий Костянтин Грубич дев'ять років тому втратив дочку Ольгу. Дівчина поверталася додому і потрапила під машину. Водій втік з місця злочину.

Сьогодні, 13 липня, річниця смерті дівчини, якої не стало в 17-річному віці. У цей день Грубич вшановує пам'ять дочки. Він каже, що часто бачить сни з нею. З одного боку вони його лякають, а з іншого - приносять радість. Він чекає на них, бо вони дарують йому відчуття, що нічого не сталося.

"Страх же настає, коли крізь сон все ж розумію, що я сплю і знову потрібно прокидатися, нести хрест батька, який поховав свою дитину..." - говорить Грубич.

Відео дня

Він додав, що нагадує цю історію всім, хто молився, підтримував і переживав за Олю, коли вона перебувала в лікарні після ДТП. А також він пише про Ольгу, щоб донести важливу думку батькам, які втратили своїх дітей:

"Нам випало найбільше з можливих нещасть. Роки не дають полегшення і розради, біль не вщухає, він може атакувати зненацька. Тому раджу не плекати ілюзій на порятунок у часі. Замість цього максимально відволікайтеся: працюйте, спілкуйтеся, допомагайте, воюйте (якщо відчуваєте порив)... тільки не терзайте собі душу і не концентруйтеся на своїй втраті".

Ользі на момент смерті було всього 17 років / instagram.com/kostya_hrubych

Крім того, Костянтин розповів, що він досі не знає вбивцю своєї дочки. Він підозрює, що правоохоронні органи приховують від нього особу злочинця.

"Ми досі нічого не знаємо про вбивцю. У мене все сильніше відчуття, що поліція приховала від нас правду з самого початку. Мене заспокоює віра в Бога, і він напевно найкращий суддя", - підсумував ведучий.

Нагадаємо, на війні загинув відомий український актор.

Вас також можуть зацікавити новини: