"Уявіть моє здивування": український телеведучий розповів про знайомство з Андрієм Данилком

Чоловіки товаришують багато років.

Український телеведучий Костянтин Грубич розповів цікаві факти з біографії співака Андрія Данилка. 

Чоловік каже, що вони знайомі давно, а на початку кар'єри Данилко був дуже сором'язливим і боявся виходити зі свого образу Вєрки Сердючки. 

"Доля так розпорядилася, що я став людиною, яка переконала Андрія розкритися. Вмовити його постати перед публікою як артист Андрій Данилко. На той момент ніхто не знав, хто ховається за образом Верки Сердючки. Літо 1995-го року, по телевізору крутиться багатосерійна реклама банку, де дивакувата на вигляд провідниця рекламує ваучери. А в мене з лютого почалося юнацьке ток-шоу. А оскільки програма називалася "Вибрики", то передбачала участь героїв, які би виправдовували назву. І тут я бачу цю провідницю – те, що треба", - сказав Грубич в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Тому чоловік активно шукав Сердючку, але ніхто не міг підказати контактів. Грубіч здивувався, коли врешті вдалося з'ясувати, що за образом веселої провідниці приховується чоловік. 

"Уявіть моє здивування. Стало ще цікавіше. Починають розповідати, що артист з Полтави, молодий хлопець. Звати так-то. Полтава? То я ж також з Полтави!" - додав Костянтин. 

Та врешті йому вдалося запросити на програму Данилка. І у Грубича було таке перше враження: 

"Прийшов на зустріч він такий сором'язливий, навіть переляканий у якихось моментах, що не повірив очам. Він не те що не хотів зніматися в програмі, він активно пручався. Пояснював, що його ніхто не знає, і це влаштовує — розкриватися не хоче. Не прагнув слави, на той момент - точно ні. Згодом він погодився показати сценки, але все ще не хотів бути Андрієм Данилком як героєм ток-шоу".

Потім кар'єра співака стрімко пішла вгору, але були і труднощі, про які також згадав Костянтин.  

"На початку його кар'єри не все було гладко. Траплялися такі "попутники", які навіть гроші, зароблені по сільських клубах, у нього крали. Поки не з'явився Юра Нікітін зі своєю продюсерською компанією - всяке бувало", - додав він. 

Нагадаємо, нещодавно Андрій Данилко показав свої дитячі фото. 

Вас також можуть зацікавити новини: