Нікі Мінаж оштрафували/ Скріншот Instagram

Відому американську реперку Нікі Мінаж, на яку раніше подали до суду, затримали в аеропорту Нідерландів. Епатажну виконавицю запідозрили у зберіганні наркотичних речовин. Зірку оштрафували.

Як пише видання Nos, Мінаж прилетіла в Амстердам, щоб виступити з концертом. Далі в рамках її туру вона прямувала до Манчестера, де мало відбутися ще одне її музичне шоу. Однак після прибуття до аеропорту "Схіпхол" знаменитість затримали правоохоронці. Поліція запідозрила американку у перевезенні наркотиків.

У своєму Instagram співачка прокоментувала інцидент. Вона опублікувала розмову з співробітником аеропорту, який повідомив, що поліція хоче обшукати її багаж. На що Нікі заперечила наявність у неї будь-яких психотропів і сказала, що її валізи перевірили раніше.

Відео дня

"Вони намагалися завадити мені провести шоу. Вони забрали мої сумки, перш ніж я змогла їх побачити. Поклали їх у літак. Тепер кажуть, що чекають на митницю. Ось як це виглядає, коли людям платять великі гроші за спробу саботувати тур після того, як решта провалилася. Все, що вони робили, є незаконним", – написала зірка.

Скріншот Instagram

У багажі артистки виявили марихуану. За даними видання, реперку оштрафували на 350 євро через перевезення легких наркотиків вагою від 30 до 100 грамів. Проте Мінаж спростовує звинувачення і стверджує, що заборонені речовини перевозила не вона, а її охоронець. Тому він заплатив штраф.

"Їй все ще раді в Нідерландах, але важливо, щоб це не повторилося. Тоді штрафи будуть більшими", – йдеться в повідомленні прокуратури.

Через інцидент виступ співачки у Манчестері скасували та перенесли на іншу дату. Справу щодо зірки закрили, а її саму відпустили.

Чим відома Нікі Мінаж

Мінаж – відома на увесь світ реперка, яка випускала хіти із Бейонсе, Ріанною, Мадонною, Брітні Спірс, Девідом Гетта, Аріаною Гранде, Кеті Перрі. У 2012 році вона була суддею американського шоу American Idol.

Виконавиця стала першою артисткою в історії, 7 пісень якої одночасно увійшли до чарту Billboard Hot 100. Також Мінаж знялася в комедії "Інша жінка", яка вийшла у 2014 році.

Нагадаємо, раніше Нікі Мінаж повністю роздяглася на честь дня народження.

Вас також можуть зацікавити новини: