На Нікі Мінаж і її чоловіка Кеннета Петті подали в суд \ REUTERS

На американську реп-співачку Нікі Мінаж і її чоловіка Кеннета Петті подала в суд жінка, за згвалтування якої Петті вже був засуджений в 1994 році.

Тоді він відсидів у в'язниці чотири з половиною роки, після того, як визнав себе винним у спробі згвалтування.

Тепер же жінка, якій зараз 43 роки, подала до суду, стверджуючи, що пара переслідувала її, щоб змусити відкликати свої претензії. У позові, поданому до Окружного суду США Східного округу Нью-Йорка, йдеться, що Мінаж через посередника пропонувала їй $500 тис. в обмін на відмову від звинувачень проти Петті. Також в позові, в якому вимагається відшкодування збитку, говориться, що жінка в даний час переховується, побоюючись відплати.

Відео дня

Читайте такожБатька Нікі Мінаж на смерть збила машинаУ минулому році чоловік співачки був арештований за відмову зареєструватися в базі колишніх сексуальних злочинців. Після арешту Петті в 2020 році Мінаж нібито зателефонувала згвалтованій ним жінці і запропонувала перевезти її і її сім'ю в Лос-Анджелес, якщо вона зможе "допомогти" їй. Потерпіла відмовилася. Вона також стверджує, що протягом декількох днів після відхилення пропозицій вона та її сім'я "постраждали від переслідувань та небажаних візитів".

Жінка сказала, що не могла працювати з травня 2020 року "через важку депресію, параною, постійні переїзди, переслідування та погрози" з боку зоряної пари.

Як повідомляють американські ЗМІ, юридична команда співачки поки не відповіла на звинувачення, передає ВВС.

Відносини Нікі Мінаж і Кеннета Петті