Фото інстаграм Тараса Тополі 

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя відверто зізнався, чи були зради у подружньому житті зі співачкою Alyosha. 

Спочатку він розповів, що криз в їхніх стосунках не було і радіє, що війна не змінила взаєморозуміння у шлюбі. А от на питання про невірность наголосив, що дружина для нього єдина і на все життя. 

"Зрад не було. В мене все з лібідо нормально і я можу оцінити там красу жінки, можу звернути увагу на іншу жінку, можу обійнятися, можу посміхнутися. Так само і моя Олена - красуня, яка звертає увагу на себе інших чоловіків, бо вона, незважаючи на те, що мама трьох дітей в прекрасній формі, зваблива для мене, найкраща. Коли ми почали наш союз, коли ми вирішили народити дітей, а потім зрештою формалізували це штампами в паспорті, я дав слово, що вона моя єдина", - сказав Тарас в програмі "Тур зірками".

Співак каже, що навіть, якщо колись будуть думки про стосунки на стороні, то лише разом з коханою. 

"Ми будемо їх робити удвох у форматі фану і для здобуття якогось нового життєвого і сексуального досвіду", - додав Тарас. 

До слова, Олена і Тарас одружилися у 2013 році. Зараз зіркове подружжя виховує трьох дітей: Марка, Романа та Марію. На початку війни Тополя пішов разом з гуртом "Антитіла" воювати, а співачка поїхала до США з дітьми. Раніше вона розповідала, що сильно ревнувала чоловіка, коли була за кордоном та боялася, що відстань може вплинути на їхні стосунки.

Нагадаємо, нещодавно блогер Олександр Волошин відверто зізнався, чи зраджував Трінчер у шлюбі.

Вас також можуть зацікавити новини: