Фото інстаграм Олександра Волошина 

Український блогер та колишній чоловік Анни Трінчер - Олександр Волошин - відверто зізнався, чи зраджував у шлюбі. 

Він наголосив, що чув чимало ситуацій про невірність від друзів, проте сам так ніколи не робив. 

"Наліво не ходив тому, що в мене батяня такий рідний, він полюбляв цю історію. І я бачив, як мамі від цього було гидко, погано і тому, в мене така асоціація і тригер не дуже гарний склався з дитинства. Багато в мене знайомих роблять такі справи і навіть пропагували мені цю історію, але я кремень був весь цей час, тому не ходив", - сказав Волошин для програми "33 запитання від Люкс ФМ". 

Він також додав, що з 18 років був у стосунках (до Ані він зустрічався 5 років з дівчиною, а потім з Трінчер був 3 роки), тому зараз насолоджується статусом холостяка та свободою. 

"В мене просто дуже багато роботи і немає часу. Дівчатам треба приділяти увагу, з ними треба спілкуватись, а в мене весь час йде на роботу", - сказав блогер. 

Що відомо про розлучення Анни Трінчер та Олександра Волошина 

У 2022 році Анна Трінчер вийшла заміж за Олександра Волошина. Пара зіграла весілля в Києві. Проте згодом подейкували, що у їхньому шлюбі не все так добре, як вони транслюють в мережі. У кінці 2023 року співачка оголосила про їхнє розлучення. Вони записали спільне відео, в якому розповіли, що останні півроку були кризовими. Волошин зізнався, що перегорів у цих стосунках, тому, щоб не мучити екс-кохану, прийняв рішення розійтися різними шляхами. 

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська зізналася чоловікові в "зраді" із Максом Барських.

Вас також можуть зацікавити новини: