В оточенні Полякової прокоментували скандал з Міцкевичем: 'Втерся у довіру до Олі'

Джерело, приближене до оточення Олі Полякової, в коментарі УНІАН прокоментувало скандал навколо її роману з кулінаром Владом Міцкевичем. Як виявилося, у них виник конфлікт, після якого Міцкевич почав погрожувати артистці.

За словами інсайдера, Влад працював зі співачкою, як спеціаліст з роботи з соціальними мережами. Згодом, продовжило джерело, у них виник фінансовий скандал через неадекватну поведінку Міцкевича.

"Він вживав препарати та алкоголь, тому був звільнений. Але за це вимагав виплати та неустойки в декілька тисяч доларів та погрожував, що влаштує скандал. Як і багато початківців, він дуже швидко хотів здобути популярність, працював на ТВ, був співведучим Полякової в кулінарному шоу. На жаль, він втерся в довіру до Олі та її старшої доньки та постійно просив гроші на свою творчість. Але ці кошти йшли на препарати", - коментує скандал навколо Полякової джерело.

Відео дня

Людина з оточення співачки додала, що у результаті, коли востаннє Маша - старша донька Полякової - відмовилася дати йому 200 доларів, блогер пообіцяв, що буде "весело".

В оточенні Полякової прокоментували скандал з Міцкевичем: 'Втерся у довіру до Олі'

"Роман" Полякової і Міцкевича - що відомо

Вчора Влад Міцкевич опублікував "історію" в Instagram, у якій розповів, що рік жив з Олею Поляковою, але вона пішла від нього до іншого чоловіка. Також він показав фото з поцілунками зі співачкою.

Однак наступного дня він видалив ці "сторіз" та вибачився перед артисткою та її родиною. Також він сказав, що у нього є дівчина, яка "варена від того, що відбулося".

Вас також можуть зацікавити новини: