Оля Полякова / Скріншот Instagram

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інформацію про співачку Олю Полякову. У своєму Telegram-каналі він опублікував фотографії знаменитості з кухарем Владиславом Міцкевичем.

На знімках вони обіймаються і цілуються. Ба більше, сам Міцкевич зізнався, що зараз перебуває у стосунках і додав, що цілий рік прожив з Олею.

Полякова, за словами Беспалова, відреагувала на цю інформацію. Він розповів, що артистка написала йому з проханням думати про те, що він озвучує, тому що в неї є чоловік і діти, яким він зробив боляче своїми словами.

Оля Полякова та Влад Міцкевич / фото Telegram-канал Богдана Беспалова

Однак блогер на цьому не зупинився і звернувся за більш детальним коментарем до Міцкевича. Кухар відповів досить лаконічно: "Туфлі шкода".

Скріншот листування / фото Telegram-канал Богдана Беспалова

"У Владислава чудове почуття гумору, молодець. Ситуація така: Оля мені в повідомленнях говорила про те, що в них не було роману, а Владислав сказав, що був. Кожен зробить свої висновки. У кожного є свої скелети в шафі", - сказав Беспалов.

Зазначимо, Оля Полякова одружена з Вадимом Буряковським. Пара виховує двох дітей - Алісу і Машу. У публічному просторі артистка часто згадує про свого чоловіка, тому для її шанувальників новина про роман із Міцкевичем стала несподіванкою.

Нагадаємо, раніше відома українська співачка розповіла про раптову смерть нареченого.

Вас також можуть зацікавити новини: