Мама Кейт Міддлтон заборгувала кредиторам / фото REUTERS

Мама принцеси Кейт Міддлтон, яка зараз бореться з раком, повідомила про те, що у них з чоловіком Майклом Міддлтоном є великий борг, який вони не можуть погасити.

Як повідомляє Us Weekly, 69-річна Керол не може розрахувати "витрати фірми на банкрутство в розмірі 260 000 фунтів стерлінгів (понад 329 000 доларів США) для свого бізнесу, який перебуває в скрутному становищі".

Відомо, що компанія Керол і її чоловіка ще минулого року заборгувала кредиторам 2,6 мільйона фунтів стерлінгів.

Відео дня

Однак, жінка не хоче посвячувати доньку у свої проблеми, бо тій зараз і так несолодко через серйозне онкологічне захворювання.

"Керол відчайдушно намагається змусити Кейт повністю зосередитися на своєму одужанні. Це дуже тривожний час для сім'ї, але вони не чекають ніякої допомоги від своїх дітей і не хочуть, щоб вони хвилювалися", - повідомило джерело в коментарі виданню.

Хвороба Кейт Міддлтон

Нещодавно у Кейт Міддлтон виявили рак. Принцеса записала відеозвернення, в якому сказала, що зараз змушена зосередитися на своєму одужанні. Відомо, що їй уже зробили операцію на черевній порожнині.

Варто зазначити, що перша леді України Олена Зеленська підтримала Міддлтон. Олена наголосила, що британці та українці стали близькими за час війни, тож вона побажала Кейт якнайшвидшого одужання та перемоги над складним захворюванням.

Вас також можуть зацікавити новини: