Регіна Тодоренко / фото instagram.com/reginatodorenko

Вагітна співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, яка вже четвертий місяць цинічно мовчить про війну в Україні, анонсувала свої плани - зірка хоче провести найближчий час на Балі. Там мовчунка планує народити другу дитину. Про це вона написала у себе в Instagram-блозі. 

"Дуже хочемо зустрітися з малюком. Робимо з чоловіком все можливе, щоб наше перше побачення пройшло м'яко і спокійно. Напевно, у кожного на Землі є місце сили. Для мене це острів Балі, де я відчуваю себе умиротвореною і цілісною. Напевно, для когось я можу здатися відразу божевільною, але коли я побачила ванну в номері, то захотілося там народити", - написала телеведуча. 

Зазначимо, що Тодоренко родом з Одеси. З 24 лютого, коли Росія повномасштабно напала на її рідну країну, співачка жодного разу не висловила свою позицію. Її колеги припустили, що це через те, що її чоловік Влад Топалов - росіянин. Деякі виправдали її тим, що вона вагітна, і це нібито гормони. Нещодавно Тодоренко попрощалася зі своїми рідними з Одеси за допомогою нової пісні.

Відео дня

Нагадаємо, співачка Злата Огнєвич висловила свою позицію щодо Тодоренко і інших зірок-мовчунів.

Вас також можуть зацікавити новини: