Вакарчук на тлі руїн у Донецькій області згадав покійного батька / Фото - instagram.com

Український музикант Святослав Вакарчук, який після початку повномасштабного вторгнення регулярно буває на фронті і допомагає армії, поділився фотографією, зробленою на тлі руїн житлового будинку в Донецькій області.

6 березня для Святослава - особливий день. У цей день його батькові могло б виповнитися 76 років, але чоловік раніше пішов з життя. 

Іван Вакарчук був героєм України, а також обіймав посаду міністра освіти України. Ось що Святослав сказав у цей пам'ятний день:

Відео дня

"У цей день був би день народження мого тата Івана Вакарчука. Завжди згадую його слова: "Якщо можеш чимось не займатися - не займайся. Роби тільки те, чого не можеш не робити". Саме тому зараз, тут, на Донбасі. З нашими захисниками і захисницями. Буду їздити сюди стільки, скільки потрібно. До перемоги".

Святослав Вакарчук в Донецькій області / фото instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Відзначимо, крім фронтової роботи Святослав Вакарчук нерідко виїжджає за кордон, щоб взяти участь у благодійних концертах. Наприклад, нещодавно він виступив у Лондоні. Захід було організовано за допомогою відомого благодійного фонду Crown Agents International Development. 

Концерт був організований з метою зібрати кошти для українських лікарень, які постраждали від війни. Вийшло це дуже успішно - Вакарчук заявив, що він з командою зібрав 3.3 мільйона фунтів - близько 147 мільйонів гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: