Іванна Онуфрийчук набрала 18 кілограмів / Скріншот Instagram

Українська ведуча шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук готується стати мамою. Телезірка, яка раніше розсекретила стать малюка, розповіла як минає її вагітність, та як вона вплинула на її тіло.

Онуфрійчук зізнається, що вагітність змінила її активність. Ведуча почала швидше втомлюватись та більше часу проводити у горизонтальному положенні. Вона навіть віджартовується, що почувається тюленем. Окрім втоми, Іванна також поскаржилася на часту печію та болі в спині.

"Усі місяці вагітності я була активна, енергійна, постійно в русі, у роботі. Коли почав рости животик, і вже стало помітно, що я при надії, я просто кайфувала від свого стану – як же це красиво! Це тривало, доки на 6-7 місяці не почалися болі в спині, печія, а також зʼявилися набряки на обличчі та ногах. Відтоді легкість в усьому послабилася, я почала швидше втомлюватись і через це почуватися якимось тюленем!" – вказала зірка в інтерв'ю для Insider.

Відео дня
Іванна Онуфрийчук / Скріншот Instagram

Телеведуча зізналася, що за час вагітності набрала 18 кілограмів, проте їй навіть подобаються такі зміни у своєму тілі. При цьому в Онуфрійчук немає наслідків, притаманних вагітним, зокрема, випадіння волосся та сухості шкіри:

Навіть, якби щось і було, я б змогла налаштувати себе й прийняти це, допомогти тілу впоратися зі змінами. Мені неймовірно подобається, як змінилося моє тіло. Відтоді, як почав округлюватися животик, я щодня дивлюся у дзеркало, роздивляюся зміни форм. Навчилася насолоджуватися ними й собою, захоплюватися. Я розумію, що цей період особливий і тимчасовий, тому кайфую від нього.

До слова, зараз Іванна перебуває на 9-му місяці вагітності. Разом з чоловіком-бізнесменом Алмазом вона вирішила народжувати за кордоном.

Нагадаємо, раніше ведуча "Танців з зірками" розкрила країну, в якій народжуватиме та, чи буде її чоловік на пологах.

Вас також можуть зацікавити новини: