Іванна Онуфрійчук зізналася, що народжуватиме не в Україні / Скріншот Instagram

Українська ведуча шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук, яка декілька тижнів тому повідомила про вагітність, назвала країну, в якій народжуватиме первістка. Також зірка розповіла, чи готовий її чоловік - бізнесмен Алмаз - до партнерських пологів.

Зараз Іванна Онуфрійчук готується вперше стати матір'ю. Ведуча зізналася, що через війну в Україні, вона вирішила народжувати за кордоном. Подружжя обрало для пологів Швейцарію та лікарню, де з'явиться на світ немовля.

"Зараз проживаємо у Швейцарії, вся моя сім’я тут, тому народжувати планую також тут. Клініку шукали недовго. Я пошукала лікарні, почитала інформацію в Інтернеті — і ми обрали сучасний варіант у нашій місцевості. Тут мені сподобалося, що в одній з пологових кімнат, за бажанням жінки та з дозволу лікарів, можна народжувати у ванній", - розповіла Іванна в інтерв'ю Jet Setter.

Відео дня
Ведуча 'Танців з зірками' розкрила країну, в якій народжуватиме та, чи буде її чоловік на пологах

Як поділилася Онуфрійчук, вони з чоловіком обрали партнерські пологи. Ведуча каже, що чоловік сам проявив ініціативу, і зголосився бути присутнім під час народження дитини. Однак у зірки є деякі сумніви щодо такого рішення чоловіка. Річ у тому, що Алмаз - дуже емоційна людина, а лікарі не радять, щоб чоловіки з надмірними емоціями були біля дружини під час пологів. Це може заважати жінці. Проте Іванна вважає, що вони впораються з емоційністю разом:

Ми з коханим плануємо саме партнерські пологи. Єдине, за що я хвилююся, це за те, що Алмаз досить емоційний, а лікарі не радять брати на парні пологи емоційну людину. Кажуть, що зайві емоції поряд можуть збивати жінку та не давати розслабитись і зосередитись. Та я сподіваюся, що мені все ж вдасться налаштувати чоловіка правильно, і ми разом підготуємося до парних пологів. Тим паче він сам цього дуже хоче.

Нагадаємо, раніше ведуча Іванна Онуфрійчук показала ніжні поцілунки з чоловіком-мільйонером Алмазом.

Вас також можуть зацікавити новини: