Іванна Онуфрійчук нерідко потрапляє під приціл хейтерів / фото instagram.com/ivannaonufriichuk

Ведуча шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук відповіла на закиди хейтерів у мережі. Її називають "ніякою" та "пташкою в золотій клітці".

Свої відповіді вона озвучила в ефірі програми ЖВЛ. Відео опубліковано на YouTube-каналі.

Так, спочатку вона відповіла на критику її як ведучої "Танців", пишуть, що вона в цій ролі "ніяка". "А ви які? Ну вийдіть, проведіть "Танці з зірками"! Хочу на вас дуже подивитись", – відповіла знаменитість.

Читайте також"Дуже скучив": чоловік-мільйонер зробив ведучій "Танців з зірками" розкішний сюрприз"Боже, пошли мені такого Алмаза", - пише ще один табір критиків Іванни. "Мені цікаво, а що ви зробили у своєму житті, щоб Боженька послав вам такого Алмаза? Треба відповідати таким чоловікам, працювати над собою", - сказала Онуфрійчук.

Пройшлися й по зовнішності телеведучої, запитуючи, навіщо їй "брежнєвські брови". "Добре, що не хрущовські", - заявила ведуча "Танців з зірками".

"До чого ця кілометрова підлоговитиральна сукня?" - запитали у неї про весільне вбрання. "Повипендрюватися не лише перед мас-медіа, а перед вами всіма", - відповіла Іванна.

Також вона запевняє, що не живе після заміжжя "у золотій клітці". 

Як повідомлялося, 11 листопада ведуча голден-руму "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж за казахського бізнесмена Алмаза. Роль конферансьє зіркової церемонії взяв на себе ведучий Тімур Мірошниченко. Закохана пара дала обітниці в одному з сучасних приватних РАЦСів Києва, білосніжна зала була прикрашена живими червоними квітами та світлом канделябрів, а після церемонії на вулиці щасливу пару чекав дощ із пелюсток троянд.

Вас також можуть зацікавити новини: