11 листопада ведуча голден-руму "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж за казахського бізнесмена Алмаза.

Відео дня

Прес-служба "1+1" опублікувала розкішні фотографії з церемонії.

Роль конферансьє зіркової церемонії взяв на себе ведучий Тімур Мірошниченко. Закохана пара дала обітниці в одному з сучасних приватних РАЦСів Києва, білосніжна зала була прикрашена живими червоними квітами та світлом канделябрів, а після церемонії на вулиці щасливу пару чекав дощ із пелюсток троянд.

Читайте такожВедуча "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж за мільйонера"Це була одна з найзворушливіших церемоній, які я вів. З Казахстану на весілля прилетіло багато рідних та друзів Алмаза. Молодята хвилювалися, тому що для Іванни було дуже важливо, щоб все пройшло чуттєво та красиво, а головне - на її Батьківщині. Не можна не сказати і про сукню нареченої. Це був найдовший шлейф, який я тільки бачив у житті", - сказав Мірошниченко.

Для події телеведуча обрала одразу 3 весільні сукні. Для першого образу, в якому наречені були зранку на фотосесії, та другого, у якому Іванна йшла під вінець, вона обрала сукні від українського бренду Adamaris. Сукню мрії для нареченої розробляли понад 6 місяців. Спеціально для події бренд створив ексклюзивне мереживо довжиною понад 35 метрів, а також змайстрував найдовший суцільно-кроєний шлейф. Сукня була прикрашена 4 кілограмами справжнього кришталю. Також образ прикрашали 6 видів бісеру, загальною вагою понад 2 кілограми, 3 тисячі цирконів у діамантовому ограновуванні та кілограм справжніх перлів.

Нагадаємо, Іванна Онуфрійчук зіграла з Алмазом весілля на Мальдівах. При цьому пара ще офіційно не була розписана.

Хто така Іванна Онуфрійчук

  • Іванна Онуфрійчук (народилася 8 липня 1986 року у Вінницькій області) — українська телеведуча, акторка.
  • У 2007 році вона розпочала кар’єру моделі та акторки.
  • У 2013-му отримала титул "Міс Принцеса України". Згодом була телеведучою музичного чарту на одному з телеканалів.
  • У 2018 році отримала титул "Принцеса Віденського балу" в Києві. У тому ж році брала участь у підготовці дебютантів Віденського балу у Львові.
  • З 2020 по 2021 рік — ведуча шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1".
  • Іванна брала участь у показах українських дизайнерів, знялася у багатьох рекламних роликах відомих модних брендів, а також у промо до "Євро-2012".

Вас також можуть зацікавити новини: