Ведуча зізналася, що їй дуже сумно та прикро через усе це / фото instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про прикрий випадок. Як виявилося, на Великдень їй довелося везти сина до лікарні. Хлопчик опинився у травмпункті через опік.

На своїй сторінці в Instagram Єфросиніна розповіла, що випадково обпекла сина кавою. Це сталося у потязі. Ведуча зізналася, що їй дуже сумно та прикро через усе це. 

Згодом Єфросиніна поділилася роздумами. Ведуча визнала, що на тлі повномасштабної війни РФ проти України усе сильно змінилося.

Відео дня

"В такий Світлий день Великодня я думаю про те, як останні більш ніж 400 днів стерли циклічність доброго та поганого в житті… В один день ти можеш вмерти всередині від новин про загибель невинних дітей та водночас наповнитися щастям, коли в дверях повертається ключ, і на порозі стоїть сюрпризом твій чоловік.. Ти зустрічаєш Великдень у травмпункті із сином, в якого сильний опік, а в той момент подруги привозять тобі паски, підписники знаходять фахівців на опіках, а мама готує твої улюблені курячі котлетки з пюрешкою з дитинства, щоб ти посміхнулася", - написала Єфросиніна.

Також ведуча показала сина. Йому перебинтували ногу, опік, судячи з усього, виявився великим. Втім, хлопчик не сумує, він радіє, що Єфросиніна поряд із ним та приділяє йому багато уваги.

Син Єфросиніної отримав опік / скриншот

"Також він швидко опанував вміння намотувати маму на лікоть з приводу усію "запрєщонкі". І страшенно радіє, що мама із ним тепер 24/7", - написала Єфросиніна.

Нагадаємо, нещодавно син Єфросиніної повернувся до Києва. Хлопчик рік не був вдома, ведуча вирішила, що дозволить привезти його в Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: