Олександра та Владислав одружилися / фото інстаграм "Tember Blanche"

Музиканти українського гурту "Tember Blanche" – Олександра та Владислав, які відомі завдяки хітам "Вечорниці" та "Про Київ", одружилися. Закохані стали офіційно чоловіком та дружиною, а також допомогли своїм святом зібрати кошти для ЗСУ.

Цікаво, що пара заручилася 2 роки тому, проте лише зараз вирішила відсвяткувати важливий романтичний день з близькими та друзями.

Для церемонії вони обрали вінтажні піджаки чорного кольору з квітками. Чоловік був також у смугастих штанах, а Олександра вдягла білу сукні з відкритими плечима. 

Відео дня

"Весілля зіграли, гроші зібрали, на підборах весь вечір відстояли", - написала наречена та опублікувала весільні фото з чоловіком та домашнім улюбленцем. 

Скріншот сторіз "Tember Blanche"

До слова, напередодні свята молодята оголосили "Весільний збір". На ньому можна було виграти запрошення на весілля, якщо зробиш донат на потреби ЗСУ. Зокрема, пара збирала кошти на ППО нашим військовим.

Їхня ціль була 400 тисяч гривень і зараз банка майже повна. Тому музиканти подякували всім гостям та небайдужим за допомогу бійцям. 

Весільне фото музикантів / фото Музвар

Нагадаємо, раніше стало відомо про весілля зірки "Пліткарки" - британського актора Еда Вествіка з моделлю Емі Джексон. 

Вас також можуть зацікавити новини: