У Вірастюка народився четвертий син / фото інстаграм Василя Вірастюка

Відомий український спортсмен та політик Василь Вірастюк знову став батьком. У чоловіка нещодавно народився четвертий син від нової обраниці. Саме з нею він почав зустрічатися, перебуваючи у шлюбі з другою дружиною. 

Виявилося, що жінку звати Ірина і вона молодша за Вірастюка на 11 років. Пара познайомилася ще у 2019 році, проте стосунки зав'язалися у 2021. 

"У мене нові стосунки. Це якраз той період, що можу сказати: "Закоханий і щасливий". Я відчуваю тепло та затишок. У мене четвертий син. Володимир Васильович. Йому буде дев'ять місяців", - розказав Вірастюк в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Проте показувати нову кохану та маленького синочка Василь не хоче. Так само, як і не поспішає говорити про майбутнє весілля. 

"Ми не говорили про шлюб. Адже я ще в статусі "одружений", як я можу говорити наперед? Ми дочекаємось того моменту офіційного статусу, розійдемося по судам, перехрестимось, а далі будемо кайфувати, будемо бачити, як будемо діяти", - зазначив спортсмен. 

До слова, у чоловіка є троє синів від попередніх стосунків. Тому він додав, що до нового брата вони ставляться по-різному. Але в будь-якому випадку, він хоче, аби хлопці підтримували зв'язок одне з одним. 

Василь разом з синами / фото інстаграм Василя Вірастюка 

Нагадаємо, раніше Василь Вірастюк вперше зізнався, що зрадив екс-дружині. 

Вас також можуть зацікавити новини: