Спортсмен почав новий роман, коли був одружений / фото інстаграм Василя Вірастюка

Політик та спортсмен Василь Вірастюк, який минулого року повідомив про рішення розлучитися з другою дружиною Інною, вперше зізнався у зраді. 

Виявилося, що чоловік почав зустрічатися з новою обраницею у той час, як був у шлюбі. Їхній роман розпочався саме тоді, коли екс-дружина поїхала з дітьми за кордон на початку війни. 

"У мене нові стосунки більше року. Вони почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Бо я виїзд за кордон дружини з дітьми сприйняв як зраду з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Мабуть я був винен у тому, що я її відпустив за кордон. Потрібно було наполягати на тому, щоб нікуди не їхали, адже в тому не було потреби. Вона вперлася, бо її мама про все домовилася в Празі. І тоді пішов цей розкол. Була злість. Вона мене не послухала", – відверто сказав Василь в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Тепер колишня дружина, за словами спортсмена, хоче йому помститися. Тому затягує суд та вимагає велику суму аліментів. 

"Вона абсолютно не права, бо я людина, яка здатна домовлятись, яка здатна аналізувати, і своїх дітей я б точно не залишив голодними і босими, як вона говорить. Мені є що дати дітям, але не потрібно мене грабувати", - наголосив Вірастюк. 

Василь з екс-дружиною та дітьми / фото інстаграм Василя Вірастюка 

Цікаво, що зараз Василь та Інна досі офіційно у шлюбі. Жінка повернулася з Праги та живе з дітьми у київській квартирі Вірастюка. Проте чоловік зазначив, що як тільки вони розлучаться, то він зробить ось так: 

"Ми ще одружені, але коли в нас не буде цього статусу, я попрошу її з'їхати з цієї квартири. У нас є варіанти, бо за свою спортивну кар'єру я заробив достатньо і маю декілька квартир. А це є моя квартира, на яку Інна не може претендувати, бо вона була набута ще під час першого мого шлюбу. Проте вона не хоче звідти з'їжджати. А я не маю змоги десь щось орендувати, щоб проживати в Києві".

До слова, Василь та Інна прожили у шлюбі 15 років. Вони разом виховують сина від першого шлюбу Вірастюка - Адама та двох спільних синів Олега та Сашка. 

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін розповів, чому не вдалося врятувати шлюб з Квітковою.

Вас також можуть зацікавити новини: